«Територія Терору» та Луганський краєзнавчий музей проведуть у Львові спільний захід

«Територія Терору» та Луганський краєзнавчий музей проведуть у Львові спільний захід

Львівський меморіальний музей тоталітарних режимів «Територія Терору» запрошує на лекцію-розмову наукової співробітниці музею Ліани Бліхарської та директорки Луганського обласного краєзнавчого музею Олесі Мілованової.

Про це йдеться на офіційній сторінці закладу у Facebook.

Захід складатиметься з двох частин. У лекційній частині розглянуть основи усної історії та процесу документування. Пізніше лектори та гості обговорять проєкти «Поранена культура» та «Луганськ. Музей на лінії вогню».

«Будуть говорити про виклики, які чекають на інтерв’юерів під час записів історій війни, поділяться своїм досвідом інтерв’ювання та презентації документаційних ініціатив після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну», - зазначили у музеї.

Подія відбудеться 9 вересня о 16.00 в приміщенні Барак №2 меморіального музею тоталітарних режимів "Територія Терору". Адреса музею: Львів, проспект В'ячеслава Чорновола, 45 г.

Вхід вільний за умови реєстрації.

Нагадаємо, Луганська обласна універсальна наукова бібліотека започаткувала багатосерійний проєкт «Мандрівний культурний шелтер Луганщини».