Зеленський назвав "топове питання" переговорів з Байденом у Вашингтоні

Зеленський назвав "топове питання" переговорів з Байденом у Вашингтоні

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 21 вересня, має зустрітися у Вашингтоні з президентом США Джо Байденом, під час переговорів буде топове питання – ППО для України.

Про це Зеленський повідомив у Telegram.

"Сьогодні важливі переговори у Вашингтоні. ППО для України – серед топових питань. Цієї ночі російські терористи завдали чергового масованого удару. Зокрема, по інфраструктурі. Більшість ракет збито. Але тільки більшість. Не всі", - зазначив він.

"Я вдячний рятувальникам, які миттєво розпочали ліквідацію наслідків улучань. Дякую й кожній країні, яка вже надала Україні протиракетні системи. Працюємо, щоб повністю позбавити Росію терористичного потенціалу. Маємо прийти до цього результату. Більше ППО. Більше санкцій. Більше підтримки для українських воїнів на передовій", - додав Зеленський.

Нагадаємо, 18 вересня президент Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прибули у Нью-Йорк, де взяли участь у заходах 78-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Візит Зеленського в США і його запланований виступ у Конгресі заздалегідь був узгоджений з адміністрацією Байдена, щоб спільним зусиллям змусити Конгрес надати Україні 24 мільярди доларів додаткової допомоги.