Стрюк розповів, де зберігатимуть закуплену тролейбусним управлінням спецтехніку  

Стрюк розповів, де зберігатимуть закуплену тролейбусним управлінням спецтехніку  

Спецтехніку, закуплену комунальним підприємством "Сєвєродонецьке тролейбусне управління",  розмістили на майданчику Дніпропетровського облавтодору.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

"Разом з тим, що ми постійно допомагаємо нашим Збройним силам України, Сєвєродонецька міська військова адміністрація також готується й до деокупації та оперативної роботи з відновлення інфраструктури. Так, комунальне підприємство "Сєвєродонецьке тролейбусне управління" провело всі необхідні тендерні процедури й закупило партію спеціалізованої техніки. Працівники підприємства її вже ретельно перевірили. За їх оцінкою, вона високоякісна, економічна та потужна", - сказав начальник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк.

Зазначається, що спецтехніку, як і автобус Volvо, що безкоштовно надав громаді Благодійний фонд "Співдружність України", розмістили на майданчику ДП "Дніпропетровський облавтодор".

Керівник міської адміністрації розповів, що сьогодні виконує обов’язки директора Дніпропетровського облавтодора Олександр Бохан - сєвєродончанин, який до повномасштабного російського військового вторгнення був заступником директора ДП "Луганський облавтодор".

"Він продовжує турбуватися життям і проблемами земляків та пішов нам на зустріч щодо розміщення різноманітної спецтехніки та іншого транспорту Сєвєродонецької міської територіальної громади на території підприємства, яка постійно охороняється", - пояснив Стрюк.

Після деокупації громади ця спецтехніка, додав він, використовуватиметься для відновлення знищеної та пошкодженої ворогом інфраструктури.

Нагадаємо, за результатами тендеру, КП “Сєвєродонецьке тролейбусне управління” Сєвєродонецької міської ради 16 серпня замовило компанії “Автоскладальне підприємство “Кобальт” комунальної техніки на 38 млн грн.

Пізніше тролейбусне управління замовило техніки ще майже на 10 мільйонів.