"Ницість і злочин": Представниця президента у Криму відреагувала на вчинок Фаріон стосовно студента

"Ницість і злочин": Представниця президента у Криму відреагувала на вчинок Фаріон стосовно студента

Постійна представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева прокоментувала інцидент з екснардепкою Іриною Фаріон, яка опублікувала особисті дані проукраїнського студента у Криму.

Ташева на своїй сторінці у Facebook назвала цей вчинок "ницістю і злочином"

"Це ницість і злочин викладати назагал повідомлення, від людини, яка пише тобі з тимчасово окупованої території. Я щодня спілкуюсь з такими громадянами з Криму, ми в представництві президента України в Автономній Республіці Крим здійснюємо системний моніторинг так званих "судів" над нашими громадянами, які своїми діями "дискредитують" збройні сили країни агресора. Зараз ми знаємо про щонайменше 535 таких "дискредитацій", - розповіла вона.

Ташева подякувала проукраїнським мешканцям Криму за позицію.

"Але мені ніколи б і в голову не прийшло виставити в публічний простір особисту переписку, наражаючи людину на небезпеку. Як представник президента України в АР Крим буду вчиняти дії, щоб притягнути до відповідальності за означені дії дану громадянку", - написала вона.

Нагадаємо, колишня народна депутатка Ірина Фаріон опублікувала особисті дані українця Максима Глебова, студента з Симферополя, який написав їй листа з підтримкою. Після цього його розшукала російська ФСБ.