Планшети Apple: який iPad вибрати у 2024 році для роботи та навчання

Вибрати сучасну техніку, котра відповідатиме всім вимогам покупця, – завдання не з простих. Особливо, якщо йдеться про електронні гаджети. Планшети посідають проміжне становище між ноутбуком та смартфоном. Цей пристрій має досить великий екран, підтримує підключення клавіатури та бездротової миші. Одночасно він легкий та компактний. Планшет можна застосовувати як вдома, так і в будь-якому іншому місці. Перші позиції у рейтингах популярності обіймають планшети Apple – iPad.

планшет

Потужні планшети Apple для роботи

Модельний ряд американського виробника досить широкий. В ньому легко знайти девайс, що підійде вам за вартістю та характеристиками. Якщо на перше місце ставите продуктивність та здатність працювати в режимі багатозадачності, iPad Pro 2022 з екраном 11 дюймів вартий посиленої уваги. Ця модель iPad Pro здивує вас своїми параметрами:

  • чудовий 11-дюймовий IPS Liquid Retina Display з роздільною здатністю 2388 x 1668 пікселів. Технологія ProMotion дозволяє регулювати частоту оновлення, а TrueTone захистить очі від втоми під час роботи чи перегляду фільмів;
  • за швидку роботу планшета Apple iPad Pro 2022 відповідає процесор Apple M2 з 8-ядерним CPU, 10-ядерним графічним прискорювачем Apple GPU та 16-ядерним нейронним двигуном Neuro Engine. Тактова частота сягає 3.5 ГГц;
  • оперативна пам’ять складає 8 Гб, а обсяг внутрішнього сховища залежно від обраної конфігурації сягає від 128 Гб до 2 Тб;
  • планшет має систему з чудових камер. Два основні об’єктиви на 12 та 10 Мп, а також фронтальна камера 12 Мп;
  • літій-полімерна батарея ємністю 28,65 ВтГ забезпечує десять годин безперервної роботи в мережі.

Це ідеальний вибір для активних людей, яким доводиться багато подорожувати та працювати зі складними проєктами. Цей планшет дозволить проводити наради в онлайн-режимі завдяки чудовим камерам, потужним стереодинамікам та системі з розумних мікрофонів, що вміють відсіювати сторонні шуми.

Зазначимо, що Apple пропонує увазі зацікавлених покупців широкий вибір iPad Pro для роботи. Найдорожчі моделі, наприклад Apple iPad Pro 12,9” потішать покупця незрівнянними характеристиками та тривалою автономністю. Вони підтримують роботу зі стилусом та іншими периферійними пристроями.

планшети

Планшети Apple iPad 2024 для навчання та розваг

Виробник зацікавлений в охопленні якомога ширшої аудиторії потенційних покупців. Тому в його каталозі присутні й доступніші за ціною планшети iPad, які стануть відмінним вибором для навчання та повсякденних завдань.

Apple iPad дев’ятого покоління – найдешевша нині модель, на яку діють вигідні знижки. Якщо ж шукаєте щось потужніше, зверніть увагу на iPad 10 2022. Для учнів або студентів, що постійно знаходяться в русі, підійде iPad Mini з невеликим 8,3-дюймовим дисплеєм.

У порівнянні з конкурентами планшети Епл мають безліч переваг:

  • ексклюзивна операційна система;
  • потужна апаратна складова;
  • фірмові технології, що захищають ваш зір під час праці;
  • надійність та високий ступінь захисту від пошкоджень;
  • тривала автономна робота.

А ще виробник довго підтримує будь-які свої пристрої, завдяки чому Айпад довго лишається актуальним. Купуючи iPad Pro, ви інвестуєте у власну ефективність та продуктивність.