КНП “Український реабілітаційний центр” реорганізують, приєднавши до Сєвєродонецької лікарні

КНП “Український реабілітаційний центр” реорганізують, приєднавши до Сєвєродонецької лікарні

Сєвєродонецька МВА реорганізує КНП “Український реабілітаційний центр” шляхом приєднання до КНП “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня”.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюка № 323 ВА від 16 квітня 2024 року, яке опублікували на сайті адміністрації.

Розпорядженням Олександр Стрюк зобов’язав припинити КНП “Український реабілітаційний центр” як юридичну особу.

Майно, права то обов’язки комунального некомерційного підприємства, згідно з документом, переходять до правонаступника - КНП “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня”.

Також Стрюк визначив склад комісії з реорганізації, яку очолив гендиректор “Українського реабілітаційного центру” Ігор Панов.

Нагадаємо, Сєвєродонецька МВА вирішила заснувати КНП “Український реабілітаційний центр” влітку 2023 року. Тоді зазначалося, що першочергове завдання новоствореного закладу – проводити реабілітацію луганчан, які встали на захист України, та громадян, що отримали поранення на території області.

У січні 2024 року директор КНП “Український реабілітаційний центр” Ігор Панов повідомляв, що у Центрі з лютого розпочнуть працювати кабінети психолога, психіатра та фахівця з фізичної реабілітації (масажиста-реабілітолога). А до фізичної й психологічної реабілітації залучать випускників факультету здоровʼя СНУ ім. В. Даля.

Також повідомлялося, що Сєвєродонецька МВА у 2024 році згідно з бюджетною програмою "Внески до статутних капіталів суб'єктів господарювання" планувала збільшити статуний капітал КНП "Український реабілітаційний центр".

5 квітня 2024 року Сєвєродонецька МВА повідомляла, що КНП "Український реабілітаційний центр" здійснює перші кроки у підготовці до прийому пацієнтів.