Рубіжанам на фронт передали допомогу

Рубіжанам на фронт передали допомогу

Військовим з Рубіжанської громади, які виконують завдання у Харківській та Донецькій областях, привезли FPV-дрони, газові балони, генератор шумів для РЕБу, набори інструментів, пральну машинку, маскувальні сітки, засоби особистої гігієни, смаколики та інші корисні речі.

Про це повідомляє начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко.

“Перебуваючи у тижневому відрядженні, мене приємно вразило, що працівники обʼєднались та поїхали до рубіжан на фронт. Протягом дня потужна команда доставила необхідну допомогу у різні локації Донецької та Харківської області, яку до цього попередньо збирали за запитами військових-рубіжан”, – зазначив він.

Він подякував колективам військової адміністрації (підприємств, установ та закладів), хто долучається до надання допомоги військовим.

“Окрема подяка нашому ветерану війни, Ігорю Васильовичу Барабашу на позивний “Док”, за доставлену частину допомоги, яка вже знайшла своє застосування серед наших захисників”, – підсумував Юрченко.

Нагадаємо, Луганська облдержадміністрація та Сєвєродонецька міська територіальна громада передали на фронт чергові три компактних потужних професійних дрони з тепловізором Mavic 3T.