У патрульній поліції Луганщини новий керівник

У патрульній поліції Луганщини новий керівник

Сьогодні, начальник Головного Управління Національної поліції в Луганській області генерал поліції 3 рангу Сергій Коміссаров представив громадськості та особовому складу управління патрульної поліції у містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному нового керівника – Олександра Гостіщева, старшого лейтенанта поліції.

Гостіщев Олександр Євгенович народився 19 лютого 1983 року у місті Дніпропетровську.

До 2014 року працював у приватному підприємстві директором з розвитку. Закінчив Український державний хіміко-технічний університет, у 2017 році отримав другу вищу освіту за спеціальністю право у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

З квітня 2014 року пішов добровольцем до полку спецпризначення «Дніпро-1». З червня 2014 року виїхав на службу в зону проведення антитерористичної операції. Приймав участь у звільненні Маріуполя, Іловайська та інших правоохоронних операціях на території Донецької області.

З лютого 2015 року очолював Жовківське відділення поліції ГУ НП у Львівській області, де і працював до серпня 2017 року.

У серпні цього року призначений тимчасово виконуючим обов’язки начальника Управління патрульної поліції у містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

Нагороджений відзнакою МВС «За службу державі» та нагородною зброєю за участь у антитерористичній операції. 

Відділ комунікації поліції
Луганської області