Вечірній кінопоказ

Вечірній кінопоказ

Дата: Пятница, 16 Ноябрь, 2018

Время: 17:30

Где: Громадський майданчик "ХочуБуду"

Чудо-Юдо

У царя Єремєєв було, як водиться, троє синів. Двоє старших розуму недалекого, та й нероби ще ті. Молодший Іван - хлопець не промах, сміливий і розумний, весь час щось винаходить. Батюшка цілими днями був зайнятий справами державної ваги - диктував спогади про своїх неіснуючих подвиги. На кордонах царства виявилося чудовисько страшне. Государ велів синам драконівське породу вапна і захистити землі російські.
Всі троє вирушили до прикордонного мосту. Старші вляглися спати в сторожці Деякого царства, а Іван пообіцяв зробити подвиг, Чудо-юдо знищити і повернутися з перемогою. Чудовисько виявилося зовсім не величезним триголовим і вогнедихаючим, а маленьким, симпатичним дракончиком з однією головою. Справжні богатирі малюків не ображають, ось і не став він вбивати Чудо-Юдо, а прихопив з собою, може згодиться ...

https://www.youtube.com/watch?v=x32sGy1PiDM

Вечірній кінопоказ спрямований на усіх бажаючих, які хочуть провести свій час з користю, а саме переглянути фільм (мультфільм) на великому екрані в гарній компанії у затишному місці, а також отримати позитивні емоції.

Адреса: Громадський майданчик "ХочуБуду", вул. Гагаріна, 78-б

Вартість: 10 грн.

Додаткова інформація за телефоном: 050-555-78-30 Олена,050-992-36-74 Оксана