Вечірній кінопоказ

Вечірній кінопоказ

Дата: Пятница, 30 Ноябрь, 2018

Время: 17:30

Где: Громадський майданчик "ХочуБуду"

Хороший динозавр

      Ця неймовірна історія пропонує нам трохи пофантазувати і уявити, що ж було, якби величезний астероїд, який повинен був знищити динозаврів, пролетів повз Землю, неможливо вплинувши на її мешканців, залишивши лише яскравий слід на зоряному небосхилі. І тепер, що еволюціонували гігантські ящери, набагато випередили в розвитку первісних людей, перетворилися в розумних істот, які навчилися говорити, заводити сім'ї, а так само займатися скотарством і землеробством.
      У центрі сюжету виявляється маленький бронтозавр по імені Арло, який, вилупившись найпізніше, є найменшим членом в родині. У свої одинадцять років малюк намагається хоч якось допомогти батькам містити сімейну ферму, але ніяк не може цього зробити, тому що не в силах подолати свій страх, адже він з найменших років боїться всього чого тільки можна. Одного разу наш герой падає в швидку річку, чиї стрімкі води забирають малюка дуже далеко від рідного дому. І тепер, щоб вижити і дістатися додому, йому волею-неволею доведеться боротися зі страхами, блукаючи по новим, таким, що лякає своєю невідомістю місцях.
      По дорозі додому Арло знайомиться з людським хлопчиком, який в силу свого розвитку не вміє говорити, лазить рачки і забавно гарчить. Звиклий більшу частину свого життя перебувати в диких умовах, де постійно доводиться боротися за життя або ховатися від перевершує за силою небезпеки, хлопчик стає для динозаврика своєрідним провідником і талісманом під час важкої подорожі додому. Поступово між ними виникає міцна дружба.

https://www.youtube.com/watch?v=4eJF3QGriP0

Вечірній кінопоказ спрямований на усіх бажаючих, які хочуть провести свій час з користю, а саме переглянути фільм (мультфільм) на великому екрані в гарній компанії у затишному місці, а також отримати позитивні емоції.

Адреса: Громадський майданчик "ХочуБуду", вул. Гагаріна, 78-б

Вартість: 10 грн.

Додаткова інформація за телефоном: 050-555-78-30 Олена,050-992-36-74 Оксана