Гурт «БеZМеЖ» представить глядачам нову програму «Лови момент»!

Гурт «БеZМеЖ» представить глядачам нову програму «Лови момент»!

1 грудня 2018 року о 18.00 відбудеться концерт гурту «БеZМеЖ» – наймолодшого колективу Луганської обласної філармонії.
Концерт естрадного ансамблю пісні і танцю «БеZМеЖ» – яскрава музична подія в культурному житті Сєвєродонецька. Нова програма «Лови момент» включає в себе кращі пісні колективу, які не залишать нікого байдужим. Це голос молодості для меломанів різних вікових груп. Цей концерт прокотить Вас на динамічних хвилях, тому встигніть купити квитки.

Артисти пропонують слухачу динамічні твори відомих українських виконавців та гуртів, а також свої власні авторські композиції, джазову та українську сучасну музику. До колективу увійшли молоді професійні артисти, які під керівництвом Олени Нежибовської вже у перший рік творчої роботи почали активно завойовувати прихильність публіки на сценічних майданчиках міста й області.
Постійно оновлюваний репертуар, професійне виконання, яке поєднується з динамікою і майстерним музичним супроводом, відкривають для колективу нові творчі перспективи розвитку. Сучасні хіти, сильний вокал – все це можна побачити і почути на концерті гурту «БеZМеЖ», який відбудеться 1 грудня 2018 року.
Тепла і драйвова атмосфера пісень стала візитною карткою колективу «БеZМеЖ», учасники якого неодноразово ставали лауреатами численних музичних конкурсів. Також «БеZМеЖ» успішно виступав на різних регіональних урочистих заходах та фестивалях, даруючи позитивні емоції слухачам своїми піснями. Музикантів проводжали з оваціями в містах Щастя, Гірське, Сватове, Балаклія, Дергачі, Мерефа та багатьох інших містах України. Минулий рік став для артистів естрадного гурту періодом активного, натхненного творення. Складалися і втілювалися на сцені нові композиції, до них створювалися яскраві костюми. У підсумку народилася концертна програма з інтригуючою назвою «Лови момент».

Сучасні хіти, потужний вокал – все це можна побачити і почути на концерті гурту, який відбудеться 1 грудня 2018 року о 18.00 у Концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва». Будьте впевнені, атмосфера драйву і яскравих вражень Вам забезпечена!
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
27.11.2018 по 01.12.2018 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 30, 40, 50 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55