26 січня 2019 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента Назара Яцківа

26 січня 2019 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента Назара Яцківа

26 січня 2019 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента Назара Яцківа.

Неповторна подорож мелодіями відомих представників напряму класичної музики відбудеться завдяки талановитим музикантам – артистам Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії та запрошеного соліста-віолончеліста з Києва.
Програма концерту передбачає виконання увертюри «Гебріди» німецького композитора Фелікса Мендельсона. Також сєвєродонецькі слухачі будуть насолоджуватися задумливими проникливо ліричними мелодіями відомого твору Петра Чайковського «Серенади для струнного оркестру», які виконають артисти Академічного симфонічного оркестру. За диригентським пультом – Назар Яцків.

У концерті візьме участь Народний артист України Іван Кучер /віолончель/ (м. Київ). Віолончеліст Іван Кучер – лауреат Всесоюзного конкурсу віолончелістів у Латвії (Даугавпілс, 1982 рік) та Міжнародного конкурсу імені М.В. Лисенка (Харків, 1992 рік), один із відомих українських музикантів, соліст Національного будинку органної та камерної музики України, професор Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського. Іван Кучер зіграв більше 500 концертів з камерними і симфонічними оркестрами як соліст та як камерний виконавець у багатьох містах України, у Німеччині, Голландії, Югославії, Туреччині, Росії, Японії, Ірані. А в цей вечір для всіх цінителів класичної музики запрошений соліст з Києва Іван Кучер виконає соло з Мініатюр для віолончелі з оркестром з популярного симфонічного репертуару.

Даруємо позитивний настрій та нескінченну красу музики у великій концертній програмі 26 січня 2019 року, о 18.00 у Концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.
Диригент – Назар Яцків
Соліст – Народний артист України Іван Кучер /віолончель/ м. Київ
Лектор-музикознавець – Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
22.01.2019 по 26.01.2019 - з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 50, 70, 80, 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55