Концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії

Концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії

Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії готує на 09 лютого 2019 року особливу програму. Саме в цей день музиканти представлять сєвєродончанам та гостям міста концерт з особливою програмою під керівництвом запрошеного диригента з Японії - Такуя Шигешита.

За допомогою талановитих артистів оркестру пропонуємо доторкнутися до граней музичної душі через творчість відомих композиторів. У концерті прозвучить твір композитора австрійського походження, одного з основоположників романтизму в музиці, Франца Шуберта – Симфонія №8 «Незакінчена», сі мінор, яка була створена у 1822 році.

У дивовижну країну Вранішнього сонця вас запросить творчість одного з японських композиторів і диригентів Якутагава Ясуші. В 1950-х роках композитор створював переважно еклектичну оркестрову та камерну музику. В цей вечір симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії виконає відомий його твір – Триптих для струнного оркестру, який був написаний у 1953 році.

Ще один приємний сюрприз від музикантів Академічного симфонічного оркестру для всіх присутніх – виконання музики з японських мультфільмів та мюзиклів. Чарівна, легка і задушевна музика буде представлена цим вечором у програмі.

Отже, чекаємо на вас 09 лютого о 18.00, у Концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф'єва, щоб всі разом наповнитися неповторною атмосферою музичної душі.

У програмі:
Акутагава Ясуші – Триптих для струнного оркестру
Франц Шуберт – Симфонія №8 «Незакінчена», сі мінор
Музика до мультфільмів і мюзиклів

Диригент – Такуя Шигешита /Японія/

Лектор-музикознавець – Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
05.02.2019 по 09.02.2019 - з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 50, 70, 80, 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

Галерея изображений

Концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії