Музична подорож навколо світу від Луганської обласної філармонії

Музична подорож навколо світу  від Луганської обласної філармонії

18 травня 2019 року До Дня Європи Луганська обласна філармонія підготувала концерт Академічного симфонічного оркестру за участі запрошеного диригента з Австрії Вольфрама Розенбергера.

Вольфрам Розенбергер - музикант (туба і валторна), диригент, організатор, композитор, педагог, музикознавець. З 1997 року Вольфрам Розенбергер - директор музичної школи в Інсбруку, перед цим з 1993 року був керівником музичної школи в місті Ібсфельд в Нижній Австрії. Почав навчання на валторні, потім на тубі і фортепіано. Все життя диригента супроводжує духова музика, він брав участь в різних оркестрах і ансамблях.
У 2001 році Вольфрам Розенбергер отримав ступінь доктора музикознавства в Віденському Університеті за темою: «Оркестрування, структуру і естетика в операх Ріхарда Штрауса», Запрошений диригент симфонічних оркестрів, диригент духових оркестрів, концертував як тубіст в ансамблях, оркестрах оперних театрів, займається написанням наукових праць для Musicologia Austriaca, член комісії і журі в музичній школі, в союзі духової музики, на конкурсі виконавців «la Musica». А з 2007 Вольфрам Розенбергер є керівником і організатором конкурсу імені Пауля Гофхаймера в місті Інсбрук.

Цього чудового вечора артисти Академічного симфонічного оркестру під керівництвом запрошеного диригента з Австрії запрошують всіх присутніх у неймовірну музичну подорож навколо світу. У виконанні оркестру прозвучить яскрава творчість найвідоміших композиторів, що вже завоювали увагу слухачів своїм неповторним колоритом, запальними ритмами та неперевершеною музикою. Легендарні твори композиторів Вольфганга Моцарта, Джоаккіно Россіні – Отторіно Респігі, Йоганна Штрауса, Ріхарда Вагнера, Яна Сібеліуса, Джорджа Вільямса та Джорджа Гершвіна ви почуєте у концертній програмі, які вразять вас своєю різноманітністю та емоційністю.
Отже, обіцяємо Вам незабутні враження та музичну насолоду від професійної і натхненної гри талановитих музикантів Академічного симфонічного оркестру 18 травня 2019 року о 18.00, у Концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва». Не пропустить незабутній вечір, щоб всі разом завітати у країни незвіданої краси.

У програмі: твори композиторів:
В. Моцарта, Д. Россіні - О. Респігі, Й. Штрауса, Р. Вагнера, Я. Сібеліуса, Д. Вільямса, Д. Гершвіна

Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс
Диригент: Вольфрам Розенбергер (Австрія)

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
14.05.2019 по 18.05.2019 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 50, 70, 80, 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Музична подорож навколо світу  від Луганської обласної філармонії