Концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії

Концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії

25 травня 2019 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру, який подарує всім слухачам незабутній вечір симфонічної музики під керівництвом запрошеного диригента з Бразилії.
Лучано Камарго – музикант і диригент із значним професійним досвідом. Працює художнім керівником і титулярним диригентом Академічного оркестру Сан-Паулу, має досвід роботи художнім керівником хору міста Сан-Паулу, директором Священної музики кафедрального собору, директором духовної музики Св. Петра і Павла Кирхе у Фрайбурзі (Німеччина). Він також магістр музики Школи зв’язку і мистецтв, бакалавр оркестрового диригування ECA - USP у класі Aylton Escobar; закінчив курс скрипки в Муниципальній музичній школі у класі Сесілія Гіда. Лучано приймав участь у Міжнародному семінарі-практикумі з видатними викладачами, брав участь у II Міжнародному конкурсі регентства - Премія OSESP 2006, у 37 зимовому фестивалі Campos do Jordão у класі Роберто Мінчук та інше.
Цього чудового вечора під керівництвом маестро у виконанні оркестру прозвучить загадкова та яскрава творчість найвідоміших композиторів, що вже завоювали увагу слухачів своїм неповторним колоритом, запальними ритмами та волелюбною музикою. Легендарний твір «Симфонічні метаморфози» з життя яскравого представника неокласицизму в музичному мистецтві Німеччини – композитора Пауля Хіндеміта прозвучить у виконанні оркестру. Також у програмі концерту звучатиме творчість відомого латиноамериканського композитора Ейтора Вілла-Лобоса, яка здивує всіх присутніх неповторним звуками задушевної, пристрасної та водночас щирої музики. Ви почуєте твір «Бахіана» №7, що відмічений яскравим бразильським колоритом та використанням у ньому засобів сучасної композиторської техніки. В оркестровій «Бахіані» №7, що складається з Прелюдії, Жигі, Токати і Фуги найцікавіша Токата, що має підзаголовок «Музичне змагання», основна її тема виникає в оточенні терпких дисонансів. Ви почуєте твір «Блакитна Рапсодія» з творчості фундатора американської музики відомого композитора Джорджа Гершвіна, який подарує яскраві ритми.
Приємним сюрпризом для слухачів стане участь у концертній програмі гостя з Америки – соліста Жуа Пауло Касаротті, фортепіано.
Отже, пропонуємо екзотичну подорож яскравими ритмами чарівної Бразилії, Німеччини та Америки. Чекаємо на вас 25 травня 2019 року о 18.00, у Концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва», щоб всі разом завітати у країни незвіданої краси.
У програмі:
П. Хіндеміт - "Симфонічні метаморфози"
Д. Гершвін - "Блакитна рапсодія"
Е. Вілла-Лобос - «Бахіана» № 7
Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс

Диригент: Лучано Камарго /Бразилія/
Cоліст: Жуа Пауло Касаротті, фортепіано /USA/

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
21.05.2019 по 25.05.2019 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 50, 70, 80, 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

Галерея изображений

Концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії