Луганська обласна філармонія запрошує на відкриття нового концертного сезону!

Луганська обласна філармонія запрошує на відкриття нового концертного сезону!

14 вересня 2019 року Луганська обласна філармонія відкриє 76-ий концертний сезон. На слухачів чекає багато приємних сюрпризів та цікава програма, насичена творами українських композиторів.

Цього чудового вечора артисти Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента Назара Яцківа запрошують всіх сєвєродончан та гостей міста у неймовірну музичну подорож. У виконанні оркестру прозвучить яскрава творчість сучасних українських композиторів, що вже завоювали увагу слухачів своїм неповторним колоритом, запальними ритмами та неперевершеною музикою. У програмі можна буде почути відомі твори українського композитора, музикознавця, фольклориста та педагога. Станіслава Людкевича – «Пісня юнаків» та «Танець кістяків».
Приємним сюрпризом для всіх присутніх стане участь у концерті запрошеної солістки, Народної артистки України Богдани Півненко (м. Киів). Богдана – українська скрипалька, лауреат міжнародного конкурсу інтерпретаторів-інструменталістів у Кишиневі, лауреат Міжнародного музичного конкурсу імені Миколи Лисенка у Києві, лауреат національної програми «Нові імена України». В цей вечір у виконанні Богдани Півненко прозвучать твори українських композиторів Мирослава Скорика, Євгена Станковича та Валентина Сильвестрова.
Отже, чекаємо на вас 14 вересня 2019 року о 18.00, у Концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва», щоб всі разом зануритися у прекрасні мелодії симфонічних чар!

У програмі:
М. М. Скорик – Концерт №4 для скрипки з оркестром
Є. Ф. Станкович – – Концерт №4 для скрипки з оркестром, присвячений Богдані Півненко
В. В. Сильвестров –– Концерт для скрипки з оркестром
С. Ф. Людкевич – «Пісня юнаків», «Танець кістяків».
Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс
Диригент: НАЗАР ЯЦКІВ
Солістка: народна артистка України БОГДАНА ПІВНЕНКО /скрипка, м. Київ/

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
10.09.2019 по 14.09.2019 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 50, 70, 80, 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Луганська обласна філармонія запрошує на відкриття нового концертного сезону!