Вистава "Кармен" 18+

Вистава "Кармен" 18+

Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр запрошує на виставу "Кармен 18+". Є.Сітаж, Л.М.Зайкаускас, комедія на 2 дії.

Обмеження за віком - 18+

Постановка та музичне оформлення - Лінас Маріюс Зайкаускас

Сценографія та костюми - Маргарита Місюкова

Хореографія - Ірина Сєрєкова

ДІЙОВІ ОСОБИ ТА ВИКОНАВЦІ:

Кармен (Катя),переселенка, циганка - Анастасія Леміш

Діана (Маша),подруга Кармен - Дарина Штомпель

Ден , сержант поліції - Олександр Михайлов

Оля ,наречена Дена- Анастасія Адначева-Пономаренко

Лейтенант Вовк,офіцер поліції - Ярослав Грошев

О л е к с а н д р «Т о р е а д о р», боксер - Олександр Глянцев

Ж е к а «С а й г о н», хазяїн кабаку - Денис Пономаренко

Ж і н к и - Інна Амброзієва, Антоніна Гладка, Ганна Живиця, Марьяна Гіоргадзе, Ксенія Потіха, Карина Старікова, Марія Харченко

Чоловіки - Євген Гавва, Олександр Лютой, Вадим Неізвестний, Віталій Подгурскій,Роман Полупан, заслужений артист України Іван Шербул

Близько двох століть митців усього світу загадково вабить і спонукає творити образ фатальної жінки, яка сповнює простір навколо себе коханням – пристрасним і згубним, омріяним і недосяжним.

У своїй п'єсі «Кармен» литовець Лінас Маріюс Зайкаускас та поляк Єжи Сітаж відійшли від прозаїчності першоджерела Проспера Меріме та піднесеної романтизації Жоржа Бізе. Змальовуючи відомих героїв, вони заглибились у психологічні нюанси їхніх вчинків і перенесли дію в наш час.

Кармен – азартна і пристрастна натура – занадто любить життя, вимагає від нього неможливого і не хоче миритись з таким як є. Дотримання формальних вимог і правил, прихильність заведеним порядкам – не для неї.

В гонитві за любов’ю, бажанням пережити й відчути її справжню, Кармен не встигає насолодитись нею, подарувати її в повній мірі своєму партнеру, зробити приємне й винагородити його своєю увагою. Балансуючи на лезі ножа, не стримуючи почуттів, вона мріє бути іншою, заздрить іншим жінкам, але може бути тільки собою – з жагою до життя, але без шансів стати щасливою.

Трагічна історія Кармен, перенесена відомим європейським режисером і співавтором п’єси в сучасні умови, може здатись глядачеві надто реалістичною, але буде не менш цікавою ніж безсмертні творіння класиків.                         

Квитки на виставу продаються:

в приміщенні Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру(бул.Дружби Народів,21)
понеділок – вихідний.
у вівторок з 11.00 до 18.00.
у середу- суботу з 11.00 до 18.00.
у неділю з 11.00 до 17.00.
перерва з 14.00 до 15.00.


Тел. для довідок: (066) 147 10 80

Сайт театру: http://ukrlugteatr.com/

E-mail: admin@ukrlugteatr.com