Луганська обласна філармонія запрошує на розкішний «Вечір оперети»

Луганська обласна філармонія запрошує на розкішний «Вечір оперети»

26 жовтня 2019 року Луганська обласна філармонія запрошує на чарівний «Вечір оперети». На всіх поціновувачів класичного музичного мистецтва чекає розкішний сумісний концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії та Київського національного академічного театру оперети відбудеться за участі солістів Київського національного академічного театру та диригента – Заслуженої артистки України – Оксани Мадараш /Київ/.

Оксана Мадараш – лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів, зокрема, є лауреатом ІІ премії Всесоюзного конкурсу молодих хорових диригентів (м. Миколаїв). У 1998 р. Оксана Мадараш брала участь у ІІ Національному конкурсі симфонічних диригентів ім. С. Турчака (спеціальний приз «Троянда надії» за краще виконання обов’язкового твору – сюїти №2 «Daphnis e Chloe» M. Равеля), також у Міжнародному конкурсі симфонічних диригентів в Італії (диплом за виступ у другому турі), Міжнародному конкурсі симфонічних диригентів ім. В. Джорданія (2001 р.). З жовтня 2002 р. Оксана Мадараш – диригент Київської національної оперети.
В цей вечір можна буде почути багато приємних музичних композицій. На сцену вийдуть солісти Київського національного академічного театру оперети – Заслужена артистка України Валерія Туліс, (сопрано), Заслужений артист України Ігор Левенець, (тенор), Заслужений артист України Сергій Авдєєв, (баритон), Заслужена артистка України Соломія Приймак, (сопрано) та артисти Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії. Оркестр поєднає в одному концерті перлини всесвітньо відомих авторів різних епох, створюючи дорогоцінне намисто з шедеврів: Йозефа та Йоганна Штраусів, Жака Оффенбаха, Імре Кальмана та багатьох інших композиторів. Для всіх присутніх артисти заспівають у чудових дуетах, також можна буде почути дует з оперети «Сільва», арія Даніло з оперети «Весела вдова», чардаш Тассіло з оперети «Графиня Маріца» та багато інших цікавих композицій у неперевершеному виконанні артистів зі столиці.

Запрошуємо у світ музики, голосів та українського колориту. Даруємо позитивний настрій, красу музики та нескінчений багатогранний оперний спів у концертній програмі у двох відділеннях 26 жовтня 2019 року, о 18.00 у Концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.

Диригент-постановник – Заслужена артистка України Оксана Мадараш

Солісти:
Заслужена артистка України Валерія Туліс, (сопрано)
Заслужений артист України Ігор Левенець, (тенор)
Заслужений артист України Сергій Авдєєв, (баритон)
Заслужена артистка України Соломія Приймак, (сопрано)

Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
22.10.2019 по 26.10.2019 – з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 50, 70, 80, 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

Галерея изображений

Луганська обласна філармонія запрошує на розкішний «Вечір оперети»