Прем'єра вистави "Кармен"18+

Прем'єра вистави "Кармен"18+

Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр запрошує на прем'єру вистави "Кармен". Є.Сітаж, Л.М.Зайкаускас , трагедія кохання на 2 дії.

Обмеження за віком – 18+

Постановка - Лінас Маріюс Зайкаускас (Литва)

Сценографія та костюми - Маргарита Місюкова (Литва)

Близько двох століть митців усього світу загадково вабить і спонукає творити образ фатальної жінки, яка сповнює простір навколо себе коханням – пристрасним і згубним, омріяним і недосяжним.
У своїй п'єсі «Кармен» литовець Лінас Маріюс Зайкаускас та поляк Єжи Сітаж відійшли від прозаїчності першоджерела Проспера Меріме та піднесеної романтизації Жоржа Бізе. Змальовуючи відомих героїв, вони заглибились у психологічні нюанси їхніх вчинків і перенесли дію в наш час.
Кармен – азартна і пристрастна натура – занадто любить життя, вимагає від нього неможливого і не хоче миритись з таким як є. Дотримання формальних вимог і правил, прихильність заведеним порядкам – не для неї.
В гонитві за любов’ю, бажанням пережити й відчути її справжню, Кармен не встигає насолодитись нею, подарувати її в повній мірі своєму партнеру, зробити приємне й винагородити його своєю увагою. Балансуючи на лезі ножа, не стримуючи почуттів, вона мріє бути іншою, заздрить іншим жінкам, але може бути тільки собою – з жагою до життя, але без шансів стати щасливою.
Трагічна історія Кармен, перенесена відомим європейським режисером і співавтором п’єси в сучасні умови, може здатись глядачеві надто реалістичною, але буде не менш цікавою ніж безсмертні творіння класиків.

Квитки на виставу продаються:

в приміщенні Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру(бул.Дружби Народів,21)
понеділок – вихідний.
у вівторок з 11.00 до 18.00.
у середу- суботу з 11.00 до 18.00.
у неділю з 11.00 до 17.00.
перерва з 14.00 до 15.00.
Тел. для довідок: (066) 147 10 80; (093) 006 06 53

Сайт театру: http://ukrlugteatr.com/

E-mail: admin@ukrlugteatr.com