Академічний симфонічний оркестр зіграє концерт під керівництвом відомого диригента з Мексики

Академічний симфонічний оркестр зіграє концерт під керівництвом відомого диригента з Мексики

Дата: Воскресенье, 24 Ноябрь, 2019

Время: 18:00

Где: Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф'єва

У неділю, 24 листопада 2019 року на сєвєродонецьких любителів музики чекає приємний сюрприз. Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру за участю запрошених артистів. У концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва в одному концерті зійдуться два відомих класичних музиканта – диригент Адольфо Алєхо /Мексика/ та солістка з Австрії Анна Туркаль (віолончель).

Цінителям класичної музики артисти запропонують прослухати твори відомих композиторів. Під керівництвом запрошеного диригента Адольфо Алєхо (Мексика) Академічний симфонічний оркестр виконає концертну програму, яка складається з творів, натхненних поезією природи, краси та найщиріших почуттів.
Адольфо Алєхо – диригент відомий далеко за межами Мексики, один з найактивніших мексиканських солістів у всьому світі, він виступав в Швейцарії, Польщі, Україні. Адольфо Алехо - триразовий переможець Національного конкурсу скрипалів імені Ерміло новел. Він також отримав Першу премію і став переможцем конкурсу глядачів на конкурсі струнних квартетів в Нью-Йорку.

У програмі прозвучать шедеври відомих композиторів, зокрема Петра Чайковського– «Варіації на тему рококо» для віолончелі з оркестром, Артуро Маркеса - Danzon № 2, Хосе Монкайо – Huapango, Зекунья де Абреу - Tico tico, Франца фон Зуппе Увертюра «Поет і селянин». Також артисти представлять слухачам світову прем’єру В. Рея - Увертюру «Портрет Фріди Кало».

У цей музичний вечір Ви також матимете змогу почути неповторну гру на віолончелі запрошеної солістки з Австрії Анни Туркаль. Анна – переможець багатьох конкурсів, нагороджена першими призами на змаганнях в Австрії, Італії, Хорватії та Швейцарії. Обіцяємо Вам незабутні враження та музичну насолоду від професійної і натхненної гри талановитих музикантів Академічного симфонічного оркестру 24 листопада 2019 року о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва. Чекаємо на Вас! Приходьте отримати найяскравіші враження та почути неповторну класичну музику, сповнену витонченості та любові.

У програмі:
В. Рей - Увертюра «Портрет Фріди Кало»
П.І. Чайковський – «Варіації на тему рококо» для віолончелі з оркестром.
А. Маркес - Danzon № 2
Х. Монкайо - Huapango
З. Абреу - Tico tico
Франц фон Зуппе УВЕРТЮРА «ПОЕТ І СЕЛЯНИН»

Диригент - Адольфо Алехо /Мексика/
Солістка: Анна Туркаль, віолончель /Австрія /
Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
19.11.2019 по 24.11.2019 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 50, 70, 80, 90 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Академічний симфонічний оркестр зіграє концерт під керівництвом відомого диригента з Мексики