«Лускунчик» - казка для дітей з оркестром!

«Лускунчик» - казка для дітей з оркестром!

18 січня 2020 року Луганська обласна філармонія запрошує на літературно-музичну казку «Лускунчик». Прекрасна, добра казка Е. Гофмана «Лускунчик» оживає під музику відомого композитора Петра Чайковського. Академічний симфонічний оркестр під керівництвом диригента – Заслуженого діяча мистецтв України – Євгена Тутевича представляє унікальну концертну програму для дітей: казка «Лускунчик» у супроводі музичної класики.

Запрошуємо всією родиною доторкнутися до вишуканого світу грації і краси, зануритися в казку, в чарівний всесвіт дитячих мрій. 18 січня на сцені Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва талановиті музиканти Академічного симфонічного оркестру покажуть Вам справжній шедевр світового жанру.

Сюжет казки А. Гофмана «Лускунчик і мишачий король» під музику П. Чайковського, твори якого заворожують ліризмом і поетичністю, з захопленням слухають і діти, і дорослі. «Зло» в образі мишачого царства протиставляється доброму, світлому, втіленому в образах Марі й Лускунчика, а подолання «злих чар» потужною силою любові, світла і розуму нагадує про безтурботне дитинство.

Зробіть цей день незабутнім і гармонійним! Запрошуємо зануритися в феєрію дитячої фантазії. Не пропустіть, можливість насолодитися яскравим виконанням чудової музичної казки П. Чайковського «Лускунчик» артистами Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента – Заслуженого діяча мистецтв України Євгена Тутевича! Чекаємо на вас 18 січня 2020 року об 11:00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва!

Диригент – Заслужений діяч мистецтв України Євген Тутевич
Казку читає: Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
14.01.2020 по 17.01.2020 з 12.00 до 17.00,
18.01.2020 – з 09.00 до 11.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 30 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

Галерея изображений

«Лускунчик» - казка для дітей з оркестром!