Вечірній кінопоказ

Вечірній кінопоказ

Дата: Пятница, 14 Февраль, 2020

Время: 17:30

Где: Громадський майданчик "ХочуБуду"

Крижане серце 2

Ельза і Анна насолоджуються затишній і комфортним життям в Еренделле. Доросле Ельза, яка навчилася контролювати свої чарівні здібності, править королівством мудро і справедливо, за що її дуже люблять піддані. Анна щаслива нарешті проводити багато часу з сестрою і зі своїм коханим Крістоффом.


Але незважаючи на зовнішнє благополуччя Ельза неспокійна: їй починає бути незнайомий голос, благальний про допомогу. Щоб дізнатися, хто кличе її через час і простір, королева Еренделла відправляється за межі своїх земель - в Зачарований ліс і далі на північ. Її любляча сестра і віддані друзі Крістофф, Олаф і Свен не можуть залишити Ельзу одну і їдуть в ризиковану подорож разом з нею. Героям належить зрозуміти справжнє значення старих легенд, усвідомити своє справжнє життєве призначення і врятувати свій будинок.
 

Трейлерhttps://www.youtube.com/watch?v=5P75X1LekAA

Вечірній кінопоказ спрямований на усіх, які хочуть провести свій час з користю, а саме переглянути фільм (мультфільм) на великому екрані в гарній компанії у затишному місці, а також отримати позитивні емоції.

* Приймаються заявки на переглад фільму (мультфільму).

Адреса: вул. Гагаріна, 78-б

Додаткова інформація за телефоном: 050-992-36-74 Оксана, 050-555-78-30 Олена

Більше інформації ви знайдете на сайті: http://smr.sd.ua/

#smr_sd_ua #hchbd