Улюблені твори класичного жанру у виконанні Академічного симфонічного оркестру!

Улюблені твори класичного жанру у виконанні Академічного симфонічного оркестру!

22 лютого 2020 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру! Під керівництвом запрошеного диригента Назара Яцківа артисти зіграють яскраву програму, насичену чарівною класичною музикою. В одному концерті звучатиме творчість двох видатних композиторів – Симфонія №1 «Зимові мрії», соль мінор Петра Чайковського, «Маленька нічна серенада» та Концерт для гобоя з оркестром Вольфганга Моцарта.

У концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв в цей вечір відбудеться творча зустріч з солістом Віктором Біласом (гобой).
Віктор Білас – педагог, учень і послідовник видатного українського музиканта, композитора і теоретика, Заслуженого діяча мистецтв України, професора В’ячеслава Борисовича Цайтца. Лауреат міжнародних конкурсів, Віктор Білас виступав у складі інтернаціональних оркестрів у різних країнах світу: Німеччина, Франція, Іспанія, Польща, Угорщина, Данія, Норвегія, Швеція, Марокко, Португалія, Нідерланди, Швейцарія. Викладає у ЛНМА ім. М. Лисенка на кафедрі духових та ударних інструментів. А 22 лютого 2020 року Віктор Білас продемонструє сєвєродонецькій публіці талановиту гру та неперевершений інструментальний супровід при виконанні твору видатного композитора В.А. Моцарта.
Отже, обіцяємо Вам незабутні враження та музичну насолоду від професійної і натхненної гри талановитих музикантів Академічного симфонічного оркестру 22 лютого 2020 року о 18.00 у Концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва».

У програмі:
П. І. Чайковський – Симфонія №1 «Зимові мрії», соль мінор
В.А. Моцарт – «Маленька нічна серенада»
В.А. Моцарт – Концерт для гобоя з оркестром

Диригент: Назар Яцків (Дніпро)
Соліст: Віктор Білас (гобой)
Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
18.02.2020 по 22.02.2020 з 12.00 до 17.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 60, 80, 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Улюблені твори класичного жанру у виконанні Академічного симфонічного оркестру!