Гурт «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії подарує сєвєродончанам яскравий концерт!

Гурт «БеZМеЖ» Луганської обласної  філармонії подарує сєвєродончанам яскравий концерт!

20 листопада 2020 року естрадний гурт «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії запрошує на сольний концерт з новою програмою «Crazy in love»! Для глядачів колектив підготував неймовірне шоу – вже з перших хвилин концерту артисти залучать всіх присутніх у справжній вихор щирих емоцій. Нова програма гурту «Crazy in love» включає в себе кращі пісні, які не залишать нікого байдужим.

Всі учасники гурту «БеZМеЖ» у супроводі музичних інструментів обіцяють глядачам багато сюрпризів. Сєвєродонецькі меломани почують улюблені хіти у майстерному виконанні вокалістів гурту. Також концерт не обійдеться і без музичних подарунків – артисти гурту заспівають авторські пісні та багато інших не менш цікавих та приємних композицій.

Музиканти обіцяють повне занурення у те, що буде відбуватися на сцені і поза сценою. Щоб не пропустити море нових вражень, які подарують Вам артисти, необхідно заздалегідь купити квитки на сольний концерт гурту «БеZМеЖ», який відбудеться 20 листопада 2020 року о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва! Тому, приходьте на сольний виступ гурту «БеZМеЖ» - співати разом! Незабутній концерт – високий виконавський рівень колективу Луганської обласної філармонії, стане найкращим подарунком для Вас і Вашої родини.

Художній керівник – Олена Нежибовська
Режисер-постановник – Алла Жуля

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
17.11.2020 по 20.11.2020 - з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 60 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 60 грн.
 

Галерея изображений

Гурт «БеZМеЖ» Луганської обласної  філармонії подарує сєвєродончанам яскравий концерт!