Академічний симфонічний оркестр дарує глядачам розкішний концерт!

Академічний симфонічний оркестр дарує глядачам розкішний концерт!

27 листопада 2020 року о 18.00 Луганська обласна філармонія запрошує на чудовий концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента – Богдана Івахіва.

Молодий диригент Богдан Івахів закінчив диригентський відділ Тернопільського музичного училища імені Соломії Крушельницької. Зараз навчається в Національній музичній академії імені Петра Чайковського на кафедрі оперно-симфонічного диригування у професора Віктора Здоренка. Лауреат всеукраїнських конкурсів. Богдан брав участь в українсько – швейцарському майстер-класі для диригентів в м. Хмельницькому, диригує концертами симфонічних та камерних оркестрів у багатьох містах України.

В цей вечір артисти Академічного симфонічного оркестру під керівництвом Богдана Івахіва виконають твори німецького композитора Фелікса Мендельсона, українського композитора Романа Придаткевича та американського композитора Віктора Герберта.

У виконанні артистів Академічного симфонічного оркестру слухачі почують Концертну увертюру «Гебріди» Фелікса Мендельсона. На думку музикознавця В. Конен, «Гебріди» - найяскравіша з шести увертюр Мендельсона, які взагалі заклали традицію увертюри як особливого жанру програмної симфонічної музики: «Північний морський пейзаж спочатку трактовано композитором елегійно. Але поступово музика набуває драматизму і динамічності. Також для всіх присутніх прозвучить Серенада для струнного оркестру Віктора Герберта та Симфонія №1 «Українське визволення» українського композитора ХХ сторіччя Романа Придаткевича.


Отже, не пропустіть можливість насолодитися яскравим виконанням композицій талановитими музикантами Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії під керівництвом диригента Богдана Івахіва. Чекаємо на Вас 27 листопада 2020 року, о 18.00 в Сєвєродонецькому коледжі культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.

У програмі:
Ф. Мендельсон – Концертна увертюра «Гебріди» сі мінор
Віктор Герберт – Серенада для струнного оркестру
Р. Придаткевич - Симфонія №1 «Українське визволення»

Диригент – Богдан Івахів

Лектор-музикознавець - Тетяна Пліс
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
24.11.2020 по 27.11.2020 з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 100 грн.
  

Галерея изображений

Академічний симфонічний оркестр дарує глядачам розкішний концерт!