Ансамбль пісні і танцю «Радани» подарує улюбленому слухачу музично-хореографічну феєрію

Ансамбль пісні і танцю «Радани» подарує улюбленому слухачу музично-хореографічну феєрію

13 лютого 2021 року до Дня закоханих Луганська обласна філармонія підготувала щирий подарунок – святковий концерт Ансамблю пісні і танцю «Радани». Світ романтики для музичних меломанів створюватимуть артисти - вокалісти та музиканти Луганської обласної філармонії.

Серце кожної людини, незважаючи на вік, насолоджується романтичними митями впродовж життя… Шанувальникам ліричної музики солісти Ансамблю пісні і танцю «Радани» подарують щастя, занурять в атмосферу, наповнену музикою любові. В репертуарі колективу – українські народні, фольклорні та сучасні пісні. Ансамбль пісні і танцю «Радани» - потужний творчий колектив, про рівень та успіх якого свідчать отримані дипломи, нагороди, здобуті на Всеукраїнських конкурсах та фестивалях. Артисти ансамблю пропагують народну творчість, а в цей вечір до Дня закоханих готові представити публіці особливу програму – ліричну музику, пісні української класики та яскраві, романтичні вокально-хореографічні номери.

Отже, в День закоханих обіцяємо Вам незабутні враження та музичну насолоду від професійних та натхненних виступів талановитих музикантів Ансамблю пісні і танцю «Радани». Колектив продемонструє справжню красу української традиції та культури через музику, пісні й танці. Чекаємо на Вас 13 лютого 2021 року о 18.00 у концертній залі «Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва». Не пропустить незабутній вечір, щоб всі разом насолодитися чудовою музикою.

Художній керівник – Ілля Ханенко

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
09.02.2021 по 13.02.2021 з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 50 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 50 грн.
 

Галерея изображений

Ансамбль пісні і танцю «Радани» подарує улюбленому слухачу музично-хореографічну феєрію