Концерт Академічного симфонічного оркестру

Концерт Академічного симфонічного оркестру

Дата: Воскресенье, 21 Февраль, 2021

Время: 18:00

Где: Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва

21 лютого 2021 року у стінах Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента Богдана Івахіва. У концерті слухачі матимуть змогу почути цікавий твір – «Варіації на тему Гайдна для оркестру» видатного німецького композитора Йоганнеса Брамса та музичну перлину «Енігма-варіації» англійського композитора Едварда Елгара. Всю розкіш глибокої музики всі присутні зможуть відчути завдяки артистам Академічного симфонічного оркестру. У цей музичний вечір ви матимете змогу почути неповторну гру на фортепіано запрошеного з Києва соліста-інструменталіста, Антонія Баришевського, який почав навчатися грі на фортепіано з 7 років. У 16 років Антоній став лауреатом Всеукраїнської програми «Людина року», а через рік взяв участь в молодіжному концерті Європейського Радіо в Мюнхені (Німеччина). Антоній Баришевський – лауреат понад 20 міжнародних конкурсів, а також декількох всеукраїнських конкурсів і фестивалів, він постійно виступає із сольними концертами і у супроводі оркестрів в Україні і за кордоном - гастролював у Франції, Італії, Швейцарії, Данії, Ісландії, Білорусі, Сербії, Румунії, Польщі, Іспанії, Німеччині, Бельгії, Марокко, Ізраїлі, США. А в цей вечір талановитий артист завітає до Сєвєродонецька, щоб здивувати публіку неперевершеною грою на фортепіано. Натхненні твори, сповнені натхненням, яскравістю, які наповнюють душу позитивом та красою, даруємо 21 лютого 2021 року у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва. Початок о 18.00.

У програмі: Й. Брамс - Варіації на тему Гайдна для оркестру

Й. Гайдн - Концерт для фортепіано з оркестром, ре мажор

Е. Елгар – «Енігма-варіації»

Диригент – Богдан Івахів

Соліст – Антоній Баришевський, фортепіано /Київ/

Лектор-музикознавець – Тетяна Пліс

Квитки можна придбати: - Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва: 16.02.2021 по 21.02.2021 з 12.00 до 17.00 Ціна квитків – 100 грн. Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 100 грн.

Галерея изображений

Концерт Академічного симфонічного оркестру