Святковий концерт Академічного симфонічного оркестру «Жінкам присвячується»

Святковий концерт Академічного симфонічного оркестру  «Жінкам присвячується»

06 березня 2021 року о 18.00 Луганська обласна філармонія запрошує всіх шанувальників музичного мистецтва на чарівний концерт Академічного симфонічного оркестру до Дня 8 Березня!

Щоб продовжити радувати улюбленого сєвєродонецького слухача артисти оркестру підготують неповторні шедеври популярної класичної музики. Всіх любителів романтичної музики неодмінно вразить солістка, лауреатка багатьох конкурсів Олена Босенко, яка візьме участь у концерті. У супроводі Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента Богдана Івахіва вона співатиме для вас на іспанській, французькій та німецькій мовах.

Зробіть приємний подарунок до 8 Березня своїм улюбленим жінкам! Запрошуємо всією родиною доторкнутися до вишуканого світу грації і краси, зануритися в чарівний всесвіт музики. 06 березня 2021 року на сцені Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва талановиті музиканти Академічного симфонічного оркестру покажуть Вам справжні музичні шедеври!
Обіцяємо багато музичних сюрпризів та гарний настрій! Будьте впевнені, святкова атмосфера Вам забезпечена!

Ведуча – Тетяна Пліс
Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
02.03.2021 по 06.03.2021 з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

У зв’язку з карантинними заходами та дозволеною до продажу обмеженою кількістю місць у концертній залі, ціна квитків незалежно від ряду єдина – 100 грн.
 

Галерея изображений

Святковий концерт Академічного симфонічного оркестру  «Жінкам присвячується»