Захід “Жива бібіліотека” з Сергієм Жаданом!

Захід “Жива бібіліотека” з Сергієм Жаданом!

Дата: Пятница, 12 Март, 2021

Время: 17:30 - 18:30

Где: Громадська організація «Платформа розвитку "СМР"»

Друзі, з гордістю представляємо вам наступного гостя у циклі онлайн-заходів “Жива бібліотека” - нашого земляка, українського поета, прозаїка, перекладача, громадського активіста та музиканта - Сергія Жадана!

Ми впевнені, що ви всі знаєте хто це! І тому скоріш заповнюйте форму реєстрації за посиланням: https://forms.gle/yP731fgPUjLpRSz26 та особисто поспілкуйтеся з Сергієм 12 березня 2021 року з 17:30 до 18:30 на платформі Zoom.

Не зважаючи на те, що Сергій Жадан відома особистість, ми переконані, що неможливо знати про нього все. Тому пропонуємо вам ТОП 5 фактів для підігріву вашої цікавості:

- викладав на кафедрі української та світової літератури в університеті ХНПУ ім. Г. Сковороди;
- ведучий на радіо «Тризуб ФМ», «Радіо НВ»;
- кандидат філологічних наук;
- його роман «Ворошиловград» став книжкою 2010 року за версією BBC Ukraine;
- учасник українських рок-груп «Жадан і Собаки» і «Лінія Маннергейма».

Уявляєте, у вас буде можливість протягом 1 години поспілкуватися з Сергієм та наживо послухати його історію успіху з усіма перемогами  та факапами.

А якщо ви хочете, щоб наш спікер відповів на ваше запитання, напиши його, заповнюючи форму за посиланням:https://forms.gle/svhQ9SkRb6n8rbpL7

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Дата: 12 березня 2021 року.
Час: з 17:30 до 18:30.
Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (після відбору ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Отримуйте відповіді на свої запитання:
- за телефонами: +38 (095) 105 73 39; +38 (095) 045 46 95;
- в директ Instagram https://www.instagram.com/severodonetska_molodizhna_rada/ або у месенджері Facebook ГО "Сєвєродонецька молодіжна рада";
- на сайті http://smr.sd.ua.


Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт "Демократичне врядування у Східній Україні".

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека