Контркультурний фестиваль Луганщини "ТерраФокс 3.0"

Контркультурний фестиваль Луганщини "ТерраФокс 3.0"

Дата: Пятница, 20 Август, 2021

Время: 19:00

Где: вул. Новікова, 4-Б

Вже цієї п'ятниці о 19:00 на Сєвєродонецькому заводі опорів за адресою вул. Новікова, 4-Б відбудеться контркультурний фестиваль Луганщини "ТерраФокс 3.0".

Вхід на територію фестивалю відбуватиметься з дотриманням карантинних вимог.

Фестиваль матиме три складові: - безкоштовна (квиток не потрібний), без обмеження за віком (денні заходи позначені БІЛИМ кольором); - за наявності квитка, без обмеження за віком (заходи першої ночі, позначені БЛАКИТНИМ кольором); - за наявності квитка, лише для повнолітніх (заходи другої ночі, позначені ПОМАРАНЧЕВИМ кольором).

Просимо всіх відвідувачів нічної частини фестивалю мати з собою документи, що підтверджують вік (додаток "Дія" теж підходить).

Обмеження за віком на другу ніч фестивалю здійснюється задля того, щоб не обмежувати митців цензурою та дозволити в повній мірі доносити до відвідувачів свій мистецький замисел.

Наш фестиваль не є комерційним, і шанси вийти в нуль так само нульові)

Ми витратили кошти на оренду приміщення та апаратури, на проїзд та проживання гостей, на охорону та численні супутні витрати. Квиток на фестиваль надає право повнолітній особі відвідати обидві ночі фестивалю. Квиток можна отримати здійснивши внесок 300 грн., але, можна внести і більше;)

Спеціально для неповнолітніх відвідувачів ми зробили виключення, і вони (лише вони!) матимуть можливість придбати квиток на першу ніч, за внеском у 150 грн.

Всі квитки повнолітнім відвідувачам продаватимуться ЛИШЕ на обидві ночі.

На фестиваль не можна проносити зброю, а також свій алкоголь та їжу. Також, на фестиваль не дозволяється приходити в стані алкогольного сп'яніння. Фестиваль є дружнім до спільноти ЛГБТ.

На фестивалі буде організовано веганфудкорт та бар (серед алкоголю будуть різні напої на основі вина).

Друзі, ми сподіваємося, що таких випадків в нас не буде, але задля спільного комфорту, у разі, якщо хтось з відвідувачів почне себе вести неадекватно та створювати загрозу для інших відвідувачів, організатори заходу мають право позбавити таку особу права перебувати на фестивалі без повернення внеску.

Зустрінемося зовсім скоро на фесті