Українська сцена – італійський диригент! Запрошуємо на неймовірний концерт класичної музики!

Українська сцена – італійський диригент! Запрошуємо на неймовірний  концерт класичної музики!

17 вересня 2021 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру за участі запрошеного диригента Джузеппе Монтесано /Італія-Австрія/.

Приєднуйтесь до цікавої музичної подорожі у світ оркестрових мелодій! Джузеппе Монтесано – відомий диригент міжнародного рівня, професійний музикант. Активний наставник молодих диригентів і співаків. Джузеппе Монтесано отримав кілька призів на національних та міжнародних фестивалях та конкурсах як у хоровому, так і в оркестровому диригуванні (серед них: 1-й приз на Міжнародному конкурсі оркестрових диригентів в Граці 2011 року, 1-й приз Міжнародного конкурсу оперних диригентів у Костанті 2016, «Premio dell´istituzione concertistica Magna Grecia» 2017). На даний час Джузеппе Монтесано – головний диригент Віденського Хофбург оркестру.
Для всіх шанувальників класичного мистецтва музиканти виконають масштабний, значний, повний контрастів твір Роберта Шумана – Симфонію №3 «Рейнську». Симфонія була задумана Шуманом під враженням подорожі по річці «Рейн» (звідси - її назва). Крізь чарівну музику всі присутні відчують безпосередні враження композитора, які були здобуті під час перебування у подорожі.
Також у виконанні музикантів Академічного симфонічного оркестру прозвучить твір австрійського композитора Франца фон Зуппе – Увертюра до оперети «Легка кавалерія». Артисти занурять публіку у неймовірну атмосферу, де кожен зможе насолодитися чарівною музикою та майстерною грою.
На глядачів чекає видатний твір Моцарта – Симфонія № 36. Вона була написана у місті Лінц, де Моцарт із жінкою зупинявся під час подорожі з Зальцбургу до Відня, протягом 4 днів. Звідси і назва твору – «Лінц-Симфонія»
Отже, чекаємо на Вас 17 вересня 2021 року о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.
У програмі:
Ф. Зуппе – Увертюра до оперети «Легка кавалерія»
В.А. Моцарт – Симфонія №36 «Лінц» до мажор
Р. Шуман – «Рейнська» мі-бемоль мажор

Диригент: Джузеппе Монтесано /Італія-Австрія/
Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
14.09.2021 по 17.09.2021 з 12.00 до 17.00
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Українська сцена – італійський диригент! Запрошуємо на неймовірний  концерт класичної музики!