Академічний симфонічний оркестр дивуватиме публіку яскравими творами!

Академічний симфонічний оркестр дивуватиме публіку яскравими творами!

08 жовтня 2021 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом запрошеного диригента Курта Шміда (Австрія).
До Сєвєродонецька почесний головний диригент оркестру привезе особливу програму, насичену творчістю відомих композиторів. Для слухачів Курт Шмід готує яскраву подію, від якої публіка отримує захопливі неповторні враження.
Кожен концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії під керівництвом диригента Курта Шміда – це маленьке свято для поціновувачів музики.
Публіка вже звикла, що, коли Курт Шмід приїжджає до України, він завжди привозить прем’єри творів або відкриває всім присутнім нові імена. Цей вечір не стане виключенням і у концерті візьмуть участь дві солістки. Для всіх присутніх співатиме Заслужена артистка України Катерина Стращенко (сопрано). Вона є лауреаткою ІV Міжнародного конкурсу оперних співаків ім. С. Крушельницької (Львів, 2009 р., ІІІ премія), дипломанткою Міжнародного конкурсу ім. О. Образцової та Міжнародного конкурсу ім. П. Чайковського. Катерина Стращенко брала участь у фестивалях «Belvedere» (Австрія) та «Зірки Планети», гастролювала в Росії, Австрії, Німеччині, Японії.
Також даруватиме свій спів в цей вечір лауреатка міжнародних конкурсів та фестивалів Олена Босенко (сопрано), у виконанні якої прозвучать відомі шедеври видатних композиторів.
Даруємо святковий настрій та нескінченну красу музики у великій концертній програмі 08 жовтня 2021 року, о 18.00 в Сєвєродонецькому фаховому коледжі культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.

У програмі:
М. Глінка – Увертюра до опери «Руслан і Людмила»
Ф. Мендельсон – Симфонія №3, «Шотландська» до мінор
Твори композиторів Й. Штрауса, Ю. Фучика, Ю. Геллмесбергера, К. Шміда

Диригент – Курт Шмід (Австрія)
Солістки: Заслужена артистка України Катерина Стращенко (сопрано) та Олена Босенко (сопрано)
Лектор-музикознавець – Тетяна Пліс

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
05.10.2021 по 08.10.2021 з 12.00 до 18.30
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

Академічний симфонічний оркестр дивуватиме публіку яскравими творами!