«Шедеври оркестрової музики» від Академічного симфонічного оркестру!

«Шедеври оркестрової музики» від Академічного симфонічного оркестру!

Запрошуємо всіх сєвєродончан та гостей міста доторкнутися то таємничого світу класики та насолодитися майстерним виконанням симфонічних творів!
22 січня 2022 року під час концерту Академічного симфонічного оркестру всі бажаючі матимуть можливість ближче познайомитися з творами італійського композитора, автора декількох десятків опер Джоаккіно Россіні, який зумів вдихнути нове життя в традиційні для Італії види опери. Під керівництвом запрошеного диригента з Дніпра Назара Яцківа артисти оркестру виконають увертюру до опери «Севільський цирульник» Дж. Россіні, - у її оригінальних мелодіях можна бути почути музичні портрети головних героїв опери.
Також для всіх присутніх звучатиме Концерт для кларнета з оркестром німецького композитора №2 Луї Шпора. Соло на кларнеті виконає здібний музикант, артист Академічного симфонічного оркестру Владислав Бородій. Відлуння витонченої мелодії та неймовірних вібрацій, які виникають під час гри музиканта, відчують всі присутні цього вечора.
Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії під орудою Назара Яцківа виконає шедевр ще одного відомого композитора Йоганнеса Брамса, а саме – Симфонію №3 фа мажор. Всі чотири частини твору дуже різноманітні. Перша частина представлена урочистими акордами, у другій – варіюють кларнет та фагот, а у її завершенні звучать загадкові акорди. У третій частині є відтінки танцювальності - у духових, і ліричності - у струнних інструментах. Фінал утворює драматичну кульмінацію симфонії.
Оркестр захопить публіку високим рівнем виконання, злагодженою грою, цікавою інтерпретацією творів. Не пропустіть, цікавий концерт 22 січня 2022 року о 18.00 у концертній залі «Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва», який подарує вам неймовірні емоції.

У програмі:
Дж. Россіні – Увертюра до опери «Севільський цирульник»
Л. Шпор – Концерт для кларнета з оркестром №2, мі-бемоль мажор
Й. Брамс – Симфонія №3, фа мажор

Диригент – Назар Яцків /м. Дніпро/
Соліст – Владислав Бородій /кларнет/
НАГАДУЄМО, що вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання однієї або двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Обмеження не діють для дітей віком до 18 років.

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
18.01.2022 – 22.01.2022 – з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55
 

Галерея изображений

«Шедеври оркестрової музики» від Академічного симфонічного оркестру!