Українські віртуози у концерті Академічного симфонічного оркестру

Українські віртуози у концерті Академічного симфонічного оркестру

19 лютого 2022 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом запрошеного диригента Назара Яцківа. У концертній залі Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв відбудеться творча зустріч із солістами: Заслуженим діячом мистецтв України – Олександром Козаренко зі Львова та Заслуженим артистом України Ігорем Шаповаловим.

Цей концерт присвячений пам’яті Заслуженого діяча мистецтв України, диригента Луганської обласної філармонії – Євгенія Тутевича.

В одному концерті звучатиме музика трьох митців, які творили в різні епохи: німецького композитора Людвіга ван Бетховена – Симфонія №7, французького композитора Анрі Томазі – Концерт для тромбона з оркестром і українського автора Олександра Козаренка – «Чакона» та «Концертштюк».


В цей вечір всі присутні зможуть насолодитися неперевершеною грою двох солістів, зокрема, Заслуженого діяча мистецтв України Олександра Козаренка. Композитор, піаніст, музикознавець, доктор мистецтвознавства, лауреат Всеукраїнського конкурсу піаністів ім. М. Лисенка, дипломант Всеукраїнського конкурсу камерних ансамблів, лауреат Премій ім. Л. Ревуцького, ім. М. Лисенка, Б. Лятошинського, член Національної Спілки Композиторів України, Заслужений діяч мистецтв України, професор – це все «список професійних здобутків» Олександра Козаренка. Концертує в Україні та за кордоном (Польща, Німеччина, Естонія, Словаччина, Македонія). А в цей вечір Олександр Козаренко виступить у Сєвєродонецьку, та подарує публіці позитивні емоції.

Також до інструментального супроводу долучиться не менш відомий соліст – Заслужений артист України – Ігор Шаповалов (тромбон). Окрім творчих здобутків Ігор Шаповалов зміг відродити евакуйовану до міста Сєвєродонецьк Луганську обласну філармонію і сьогодні є її директором та діючим артистом Академічного симфонічного оркестру. Артист постійно гастролює, виступає у складі оркестру не тільки в містах України, а й за кордоном. А 19 лютого для всіх любителів музичного мистецтва Ігор Шаповалов виконає соло на тромбоні та продемонструє талановиту гру.

Натхненні твори, сповнені чарівною музикою, безмежної фантазії та найщиріших почуттів даруємо 19 лютого 2022 року у концертній залі Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва. Початок о 18.00.

Диригент – Назар Яцків /м. Дніпро/
Солісти: Заслужений діяч мистецтв України - Олександр Козаренко /фортепіано/ (м. Львів)
Заслужений артист України - Ігор Шаповалов /тромбон/

Ведуча – Марина Коренєва

У програмі:
О. Козаренко – «Чакона», «Концертштюк».
А. Томазі – Концерт для тромбона з оркестром
Л. Бетховен – Симфонія №7

НАГАДУЄМО, що вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Обмеження не діють для дітей віком до 18 років.

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
15.02.2022 – 19.02.2022 – з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 100 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

 

Галерея изображений

Українські віртуози у концерті Академічного симфонічного оркестру