Запрошуємо на концерт гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії

Запрошуємо на концерт гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії

26 лютого 2022 року естрадний гурт «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії запрошує на концерт присвячений пам’яті Володимира Висоцького!


Програма концерту гурту «БеZМеЖ» включає в себе кращі пісні Володимира Висоцького, які зазвучать в іншій інтерпретації, з новим аранжуванням. Колектив «БеZМеЖ» зіграє концерт присвячений артисту, чий талант вже декілька десятиліть не втрачає любов шанувальників. У затишній концертній залі Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва музиканти згадають дивовижну та непересічну особистість – Володимира Висоцького.


У вас буде можливість почути відомі пісні у майстерному виконанні вокалістів гурту: «Кони привередливые»», «Корабли», «Певец у микрофона», «Песня о друге», які лунатимуть інакше ніж в оригіналі, але щиро, якісно та в теплій атмосфері. Для всіх присутніх гурт «БеZМеЖ» виконають багато композицій легендарного співака, які вразять вас яскравим виконанням та сильним вокалом. Всі пісні будуть супроводжуватися титрами українською мовою на екрані.
Щоб потрапити на сольний концерт гурту «БеZМеЖ», який відбудеться 26 лютого 2022 року о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва, купуйте квитки у касі філармонії. Будьте впевнені, атмосфера драйву та яскравих вражень Вам забезпечена!


Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
22.02.2022 по 26.02.2022 з 12.30 до 18.30
Ціна квитків – 80 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55

Художній керівник – Олена Нежибовська


НАГАДУЄМО, що вхід для глядачів, які придбали квитки до філармонії дозволений тільки за НАЯВНОСТІ:
• документа, що підтверджує негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19, проведений не більше як за 72 години до заходу;
• документа, що підтверджує отримання двох доз вакцини від COVID-19;
• документа, що підтверджує проведення експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведений не більше як за 72 години до заходу.
Відвідувачі, які не підтверджують наявність вищезазначених документів, до зали не допускаються.
Обмеження не діють для дітей віком до 18 років.

Галерея изображений

Запрошуємо на концерт гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії