Чи є управа на міського голову? Або: «Чи не високо літаєте, пане голово»?

В статті «Реструктуризація боргів за житлово-комунальні послуги. Чергове свавілля міськради» йшла мова про свавілля міського голови, який своїми діями (бездіяльностю) у сфері управлінської діяльності порушує права і законні інтереси та створює перешкоди для здійснення гр. К. його прав і законних інтересів.
Зі скаргою на міського голову гр. К. звернувся також до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Ось що пише REPRESENTATIVE OF THE UKRAINIAN PARLIAMENT COMMISSIONER FOR HUMAN RIGHTS (Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини) в відповіді від 13.12.2017 р. до гр. К:
«У контексті питання реструтуризації заборгованості зазначаємо, що запит Представника Уповноваженого з прав людини з цього питання направлено Сєвєродонецькому міському голові 15.12.2017 р. Станом на 12.12.2017 р. інформації за результатами його розгляду до Секретаріату Уповноваженого з прав людини не надходило.
Наразі провадження за Вашим зверненням щодо цього питання триває. Після надходження інформації від Сєвєродонецького міського голови прийматиметься рішення про наявність підстав для вжиття подальших заходів реагування Уповноваженим з прав людини, про що Вам буде поінформовано додатково».

Ось так.
Хай почекає не тільки гр. К, а й REPRESENTATIVE OF THE UKRAINIAN PARLIAMENT COMMISSIONER FOR HUMAN RIGHTS.
Пройшов майже місяць.
«Інформації за результатами його розгляду до Секретаріату Уповноваженого з прав людини не надходило».
Мовляв, зачекайте. Міському голові не до назойливих мух, типу гр. К та REPRESENTATIVE OF THE UKRAINIAN PARLIAMENT COMMISSIONER FOR HUMAN RIGHTS. У нього свої, більш важливі, особисті проблеми.

Що ж, гр. К. разом з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини зачекають, почекають, ...

«Чи не високо літаєте, пане голово»?

«Пенсіонер Козлов», тел. для довідок та консультацій: 050-422-42-14