Сакура на ваших долонях

Сакура на ваших долонях

Відповідно до плану роботи ММО керівників гуртків закладів позашкільної освіти на 2019 рік та в рамках реалізації проекту «Моя громада – моя родина» за підтримки представництва МОМ в Україні, з метою сприяння творчому та професійному розвитку педагогічних працівників, прагнення до активної взаємодії і співпраці всіх учасників навчально-виховного процесу 28 лютого на базі Сєвєродонецького міського Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся семінар-практикум «Арт-релакс: «Сакура на ваших долонях».

Учасниками заходу стали методисти, керівники гуртків, заступники директорів та культорганізатори закладів позашкільної освіти міста.

Цікавою, змістовною та насиченою була практична частина семінару, в ході якої педагоги відвідали теплицю №8, де стали учасниками еко-квесту «Цілющі скарби». Під час заходу освітяни обговорили особливості конструктивної взаємодії педагогів і батьків та їх участь у навчально-виховному процесі позашкільного закладу, обмінялися враженнями, поставили запитання організаторам заходу.

На завершення для гостей Центру було організовано майстер-клас із виготовлення японської шоколадниці та оздоблення для неї (створення паперових квітів сакури). Японська чайна церемонія «Шлях Чаю» стала елементом ознайомлення з культурою та традицією народу Японії.

Учасники семінару висловили щиру вдячність колективу ЦЕНТУМ за запрошення взяти участь у семінарі, теплий прийом, гостинність та приємно проведений час, а також сподівання на майбутню співпрацю і щиро бажали творчих здобутків.
 

Галерея зображень

Сакура на ваших долонях
Сакура на ваших долонях
Сакура на ваших долонях
Сакура на ваших долонях
Сакура на ваших долонях
Сакура на ваших долонях