До місцевого бюджету в 2012р. надійшло податку на доходи фізичних осіб на 24,6 млн.грн. більше ніж торік

Про це розповів заступник начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку Вадим Воронкін, який розказав, що станом на 01.01.2013р. бюджет отримав цього податку у сумі 184,6 млн.грн.

Однак, при тому, що надходження цього податку протягом всього року зростають, у місті є додаткові джерела його надходжень. І одним з них є легалізація найманої праці та сплата заробітної плати в «конвертах».

Протягом 2012 року працівниками ДПІ у м.Сєвєродонецьку проведено 245 перевірок з питань дотримання законодавства про працю, заробітну плату, сплату податку на доходи фізичних осіб. По результатам проведених перевірок легалізована праця 671 робітника та легалізовано 5,2 тис.грн отриманих доходів.

«Так, при перевірці приватного підприємця, зазначив Вадим Воронкін, який займається пасажирськими перевезеннями, було встановлено використання 4 неоформлених у відповідності із законодавством найманих працівників. В результаті до нього застосовано штрафну санкцію у розмірі 1,2 тис.грн., нараховано податку з доходів на загальну суму 795 грн.»

Заступник. начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку В.А.Воронкін