Дискусійна платформа «Обрізка дерев у Сєвєродонецьку. Добро чи злочин?»

Публічна дискусія на тему: «Обрізка дерев у місті. Добро чи злочин?» відбудеться 19 червня 2020 року, о 16.00 на базі онлайн платформи Zoom.

Тема дбайливого відношення до зелених насаджень, які є своєрідними легенями міста, є актуальною та такою, яка хвилює значну частину містян. Останнім часом спостерігалися непоодинокі випадки суспільного обурення щодо заходів по обрізці дерев, які впроваджуються в Сєвєродонецьку.

Саме тому, команда Кризового медіа-центру «Сіверський Донець» виносить це непросте питання в публічну площину та ініціює дискусію, під час якої всі зацікавлені сторони зможуть висловити свою позицію щодо догляду за зеленими насадженнями в Сєвєродонецьку.

До участі в дискусії запрошені представники органів державної влади та місцевого самоврядування, фахівці з утримання зелених насаджень, представники регіональних лісогосподарств, екологи, представники підприємницької спільноти, волонтери та громадські активісти.

На заході будемо обговорювати і шукати відповіді на такі питання:

- Для чого робиться обрізка дерев?

- Хто виконує обрізку, скільки це коштує місту та як обирався підрядник?

- Як воно було раніше?

- Як утилізуються відходи обрізки?

- Як до цього ставляться мешканці?

- Яка є відповідальність за порушення правил обрізки?

Проведення дискусійної платформи «Обрізка дерев у місті. Добро чи злочин?» стала можливими завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Для участі в дискусії заповніть, будь ласка, реєстраційну форму за посиланням, обов’язково вкажіть свою електронну адресу, на яку Ви отримаєте запрошення в Zoom.

Уточнюючі запитання Ви можете поставити координатору Кризового медіа-центру «Сіверський Донець» Сергію П’ятниці за телефонами 0997144665, 0964121063 чи написавши на нашій сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/sd.crisis.org/