Подготовлены пункты приёма людей, работает штаб

Подготовлены пункты приёма людей, работает штаб

Для эвакуации жителей посёлков, которые пострадали от пожаров подготовлены пункты приёма людей. Подготовлены школы 8 и 17. Завезено все необходимое. Будет обеспечено горячее питание.

В случае необходимости ещё три школы города Северодонецка подготовлены для приёма эвакуированных людей. Это школы 20, 16, 18.

Автобусы подготовлены для эвакуации и находятся на въезде в город со стороны Вороново.

Круглосуточно работает штаб ликвидации пожара на Луганщине - 095-910-19-20

* * *

Голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що наразі на Луганщині зафіксовано 85 пожеж, з них ліквідовано - 42. Для надання допомоги сформовано обласний оперативний штаб із надання допомоги постраждалим внаслідок пожеж.

На місці працюють рятувальники ГУ ДСНС, зокрема, у Кряківці, Трьохізбенці, Муратовому та Капітановому Новоайдарського району, селах Артема та Нижньотепле Станично-Луганського району, Половинкине Старобільського району.  На допомогу нашим рятувальникам прийшли колеги з Харківської та Донецької областей, які надали 35 одиниць техніки та особовий склад.

Для всіх постраждалих та всіх бажаючих надати допомогу у ліквідації наслідків пожежі цілодобово працює штаб за телефоном: 095-910-19-20.