Акція «Новорічний GIG» від інтернет-провайдера Мережа Ланет

Акція «Новорічний GIG» від інтернет-провайдера Мережа Ланет

У світі стрімких змін та розвитку висока швидкість Інтернету — не просто забаганка активних користувачів, а справжня необхідність. В умовах карантину питання швидкості стало особливо актуальним, адже в онлайн тепер робота, навчання дітей та дорослих, зустрічі, різноманітні тренінги та семінари, концерти й безліч інших активностей, без яких уявити життя уже неможливо. З огляду на це, при виборі компанії для підключення абоненти, перш за все, беруть до уваги саме швидкість провайдера.

Гігабітний провайдер Мережа Ланет

Гігабітна Мережа Ланет — незмінний лідер телекомунікаційних послуг в Україні, який протягом багатьох років забезпечує мільйони абонентів надійним інтернет-з’єднанням та якісним телебаченням. Справді висока та стабільна швидкість провайдера дає можливість користувачам використовувати всі можливості на повну: завантажити фільм за кілька хвилин або ж дивитися улюблений серіал онлайн, грати ігри або влаштовувати Zoom-вечірку з друзями? А, можливо, робити все це одночасно? З гігабітним Інтернетом від Мережі Ланет активне життя онлайн стане реальністю. Обравши Мережу Ланет з-поміж інших інтернет-провайдерів, доступних в Сєвєродонецьку, ви отримаєте не лише рекордну швидкість Інтернету та необмежений трафік, але й швидке підключення, якісний сервіс та цілодобову клієнтську підтримку.

Новорічний GIG

Інтернет-провайдер піклується про своїх абонентів, тож з нагоди зимових свят підготував для мешканців Сєвєродонецька унікальну пропозицію! Новорічний GIG — акція, скориставшись якою всього за 100 гривень ви отримаєте 3 місяці користування гігабітним Інтернетом від Мережі Ланет та доступ до ТВ-пакету «Core»! Взяти участь в акції можуть як нові абоненти, так і ті, хто протягом більш ніж 90 днів не користувався послугами Мережі Ланет. Акція триватиме з 15 грудня 2020 року до 14 січня 2021 року.

Тариф Новорічний GIG — можливість не лише отримати вигідні умови підключення, а й долучитися до добрих справ та здійснити чудо для тисяч українських родин. Кошти, які користувач сплачуватиме за підключення акційного тарифу, будуть у повному розмірі спрямовані на потреби Хмельницької міської дитячої лікарні, а саме на купівлю нового обладнання для реанімаційного відділення.

Також на сторінках Facebook та Instagram Мережі Ланет тривають конкурси, в рамках яких у період з 15.12.2020 по 14.01.2020 серед учасників буде розіграно по 300 акційних підключень не лише для нових користувачів, але й для абонентів, які уже користуються послугами Мережі Ланет. Активність на сторінках провайдера у період конкурсу не лише збільшить ваші шанси на перемогу, але й стане благодійним внеском, адже кожен лайк, репост та коментар дорівнює 1 гривні, яка буде перерахована у всеукраїнську організацію «Дарунок». У разі виграшу в конкурсі скористатися можливістю підключити акційний тариф можна до 31.01.2021 р.

Підключайте Новорічний GIG або ж беріть участь в конкурсі та творіть новорічні дива з Мережею Ланет.

Контакти:
м. Сєвєродонецьк, пр-т. Гвардійський, 55
info@lanet.ua
(0800) 60-12-12