Судитимуть чоловіка, який розповсюджував наркотичні засоби

    Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою Луганської області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця міста Сєвєродонецька за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України).
    За даними слідства, 26-річний чоловік за допомогою месенджера «Telegram» придбав з метою подальшого збуту, після чого зберігав при собі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, – PVP та психотропну речовину, обіг якої обмежено, - амфетамін.
    Під час проведення поверхневого огляду громадянина правоохоронці виявили та вилучили особливу небезпечну психотропну речовину PVP, в особливо великих розмірах, загальною масою 16,8523 грама, та психотропну речовину амфетамін, в особливо великих розмірах, загальною масою 24,2104 грама.

Довідково: санкція ч.3 ст.307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

О.Карпенко, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури