Шахрай затриманий та постане перед судом

    За процесуального керівництва Сєвєродонецької окружної прокуратури повідомлено про підозру шахраю, який заволодів грошовими коштами мешканця Сєвєродонецька у розмірі 133 тисячі гривень.
    За даними слідства, раніше неодноразово засуджений 45-річний мешканець Сєвєродонецька, діючи спільно з невстановленими особами, прийшов до дому до 93-річного мешканця, якому попередньо зателефонував невідомий та повідомив, що його син здійснив наїзд на пішохода, який перебуває на лікуванні та скориставшись ефектом неочікуваності та стресовим станом потерпілого, пред’явила вимогу передачі грошей в сумі 100 000 гривень, необхідну для вирішення питання щодо не притягнення сина до кримінальної відповідальності.
    Повіривши невстановленим особам, потерпілий надав підозрюваному грошові кошти в розмірі 4 000 доларів та 20 000 гривень.
    За клопотанням прокурора Сєвєродонецьким міським судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
    Досудове розслідування триває. Наразі, правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до аналогічних злочинів на території міста.


А. Черствая, прокурор Сєвєродонецької окружної прокуратури