Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вчиненні тяжкого злочину

Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вчиненні тяжкого злочину

Слідчі, оперативники та бійці спецпідрозділу КОРД ГУНП в Луганській області встановили чоловіка, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження сєвєродончанину, та затримали його у порядку статті 208 КПК України.

20 червня, близько 5-Ї години, від фельдшера Швидкої медичної допомоги до поліції надійшло повідомлення про виклик щодо отримання ножового поранення невідомим чоловіком.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що напередодні, 33-річний чоловік разом з незнайомими чоловіком та жінкою вживав алкогольні напої біля Центрального ринку. Через раптово виниклий конфлікт, товариш по чарці вдарив потерпілого ножем у спину, після чого разом з жінкою покинув пораненого.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили особу нападника та затримали його. Потерпілий наразі госпіталізований у міську лікарню, а 34-річний сєвєродончанин затриманий та поміщений до ізолятору тимчасового тримання до обрання йому запобіжного заходу.

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» під процесуальним керівництвом прокуратури тривають слідчі дії.

Поліція Луганської області