До 5 років позбавлення волі засуджено 22 річного мешканця Сєвєродонецька, який незаконно придбав та зберігав психотропну речовину та особливо небезпечну психотропну речовину, без мети збуту в особливо великих розмірах.

    Сєвєродонецькою окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання та зберігання психотропної речовини та особливо небезпечної психотропної речовини, без мети збуту в особливо великих розмірах, ( ч.3 ст.309 КК України.)
    За матеріалами провадження, у на початку березня 2021 року, 22 річний, безробітний мешканець м. Сєвєродонецька, незаконно придбав та зберігав психотропну речовину та особливо небезпечну психотропну речовину, без мети збуту в особливо великих розмірах.
    Стороною обвинувачення надано суду достатні докази, що підтверджують винуватість правопорушника.
    Вироком Кремінського районного суду Луганської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні інкримінованого злочину та засуджено до 5 років позбавлення волі на підставі ст. 75 КК України, звільнено від відбуття покарання з випробуванням на строк 3 роки.
    Довідково: санкцією ч.3 ст. 309 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, або позбавленням волі на той самий строк.