У Фонді соціального страхування Луганщини запрацював телефон «гарячої лінії»

У Фонді соціального страхування Луганщини запрацював телефон «гарячої лінії»

В управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області працює гаряча телефонна лінія: +38 096 334-02-34.

Звернувшись на неї, потерпілі на виробництві та члени їх сімей, застраховані особи та страхувальники Луганської області зможуть отримати роз’яснення з питань отримання страхових виплат та надання допомог по тимчасовій непрацездатності.

Нагадаємо, що в зв’язку із військовою агресією з боку російської федерації відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області не мають можливості виконувати свої функції в повному обсязі внаслідок руйнування деяких приміщень та постійних обстрілів.

Разом з тим, управління та відділення управління продовжують роботу дистанційно задля надання усіх видів допомог і страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей.
Наразі до банківських установ уже надано дані потерпілих та членів їх сімей для проведення щомісячних страхових виплат за лютий 2022 року. Тож, для потерпілих, які отримують страхові виплати через банківські установи, кошти буде перераховано ще до кінця березня.

Відділення АТ «Укрпошта» тимчасово призупинили свою діяльність на території Луганської області. У зв’язку цим потерпілі, які отримували страхові виплати поштовими переказами через Луганську філію АТ «Укрпошта» на території Луганської області, можуть надати інформацію про фактичне місце перебування для перенаправлення поштового переказу за новою адресою або інформацію про відкриття рахунку в банківській установі на електронну адресу управління: mz.lg@fssu.gov.ua для своєчасного отримання страхових виплат.

Повний перелік відділень Фонду, які працюють на території України, та їх контакти оновлюються за посиланням