Чернівці познайомились з шахрайством Пригеби

Шахрай

Днями підконтрольні ЗМІ та боти Василя Продана розповсюдили в соцмережах і на «Чернівецькому Промені» фейкове відео про нібито недостатню підтримку переселенців місцевою владою.

Головний герой ролика - луганський шахрай і авантюрист Григорій Пригеба, дотичний до політсили радикалів Ляшка, але бюджет розкрадав разом із луганськими регіоналами.

Пошукавши в інтернеті, ми знайшли інформацію про цього добродія на луганському інфоресурсі. Називають його «Грішка-костяна нога».

Волонтери розповіли, що Пригеба опинився в нашій області в якості експедитора на волонтерських вантажівках із Донбасу й зразу потоваришував з керівництвом ОВА. Свій до свого по своє, як то кажуть. В результаті «костяна нога» кілька разів попався на крадіжці гуманітарки й за це його вигнали. До речі, за ним числяться декілька благодійних організацій, за допомогою яких він професійно відмивав чималі кошти.

З власних джерел ми з‘ясували, що переселенець на прізвище Пригеба Григорій Валентинович 1961 року народження у м. Чернівці не числиться, хоча у відео він заявив, що отримав статус ВПО. Тепер його розшукують правоохоронні органи за введення людей в оману та внесення розбрату у суспільство під час військового стану. Якщо він дійсно знаходиться у Чернівцях, то по закону має зареєструватись і стати на військовий облік.

Кому відоме місце перебування цієї особи, обов'язково повідомте!