Засновниця "English Club" представила авторський марафон

Засновниця "English Club" Анастасія Муранова представила авторський марафон із вивчення англійської мови «English psych. Level 0»Засновниця English Club Анастасія Муранова представила авторський марафон із вивчення англійської мови «English psych. Level 0»

Засновниця "English Club" в Сєвєродонецьку Анастасія Муранова представила авторський марафон із вивчення англійської мови «English psych. Level 0».

Про це вона розповіла «Сєвєродонецьк онлайн».

«Ідея марафону виникла дуже давно, просто не було часу, оскільки основна робота була практично 24 на 7. Не було можливості. Зараз і часу більше, і в такому форматі зараз всім набагато зручніше, оскільки немає жорсткої прив'язки до розкладу, оплата за донейт», - повідомила Муранова.

Марафон стартує 11 липня та буде тримісячним.

За словами Муранової, це чудова можливість почати вивчати англійську з «0».

Марафон складатиметься з 2-тижневої підготовки, де користувачі зможуть вивчити свої сильні та слабкі сторони, та плавно перейде у повноцінне навчання. Це будуть щоденні уроки (понеділок - п’ятниця), які можна переглянути в будь-який час, і досить об'ємні домашні завдання, щоб швидше досягти класних результатів.

«Я не можу точно сказати, скільки часу на день він займе, тому що люди по-різному підходять до домашнього завдання. У когось 15 хвилин, у когось 3 години. Але не буде такого, що ви не виконали завдання і вас виключать. Проте я проситиму зворотнього зв'язку», - каже Муранова.

При цьому марафон буде і свого роду психологічним.

«Загалом марафон не лише про англійську, а й про психологію. Оскільки багато хто має саме психологічні моменти, коли людина не може заговорити, маючи непоганий рівень. Починатимемо з 0, але не прямо з алфавіту, а з конструкцій, слів, виразів, фраз. За такою програмою ми навчали у школі, це наші авторські розробки. За ними багато вчилося людей і ми знаємо результат», - зазначила Муранова.

Після першого ефіру людина ухвалить рішення, підходить їй формат чи ні.

Сторінка марафону. 

На даний момент оплата здійснюється відразу на 3 місяці, але за донейт (тобто ви оплачуєте суму, яка для вас посильна або ту, яку вважаєте за потрібну).

«Я вважаю, що найближчим часом дуже багато бізнесів буде у такому форматі. Наша школа також зараз так працює. Наші студенти, які не можуть сплатити за заняття, або не оплачують їх, або роблять це за донейт. У березні-квітні велика кількість студентів займалася безкоштовно. У будь-якому випадку нам потрібно платити зарплати, повністю безкоштовно працювати ми не можемо», - розповіла Муранова.

"English Club" працює онлайн із березня. Штат розкиданий країною та за кордоном. Чи розпочнеться робота офлайн, поки не ясно – це залежить від багатьох факторів.