Євген Хмара та Римма Зюбіна проведуть благодійний вечір на підтримку Луганського українського театру

Євген Хмара та Римма Зюбіна проведуть благодійний  вечір  на підтримку Луганського обласного  українського театру

Піаніст-віртуоз Євген Хмара та актриса Римма Зюбіна проведуть благодійний музично-літературний вечір «Відбій душевної тривоги» на підтримку Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Про це йдеться на сторінці театру в «Фейсбуці».

«На підтримку наших театральних захисників прекрасні і талановиті Римма Зюбіна та Євген Хмара запрошують на благодійний вечір! Дякуємо за підтримку!», - повідомили в театрі.

Він відбудеться 15 липня о 19-00 у Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Як відомо, Римма Зюбіна грала у виставі «Веселий дух» Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру та неодноразово приїздила до Сєвєродонецька.

Нагадаємо, директор-художній керівник Луганського обласного українського музично-драматичного театру Сергій Дорофеєв розповів, що театр планує переїжджати з Дніпра.

"Плануємо відновлювати роботу театру, але це буде не Дніпро. Це буде інше місто. Зараз розглядаємо декілька варіантів переміщення театру в інше місто. Щоб розміститися по приміщенням, по житлу", - каже Дорофеєв. 

Згодом стало відомо, що директор-художній керівник Луганського обласного українського музично-драматичного театру Сергій Дорофеєв очолив Сумський національний академічний театр ім. М. С. Щепкіна.