В евакуйованому з Луганщиною онкодиспансері провели першу операцію

Евакуйований Луганський онкодиспансер провів першу операцію на Рівненщині

Операційна бригада Луганського обласного онкологічного диспансеру провела першу та успішну операцію жінці. Про це повідомляє Луганська військова адміністрація.

Наразі пацієнтку вже виписали. За словами очільника лікувального закладу Євгена Хамчича, молода команда з хірурга, анестезіолга та медичної сестри професійно та впевнено виконала свою роботу.

Нагадаємо, що у червні обласний онкодиспансер отримав приміщення у Сарнах Рівненської області, а також отримав нове обладнання. Там вже приймають пацієнтів, закупають нове обладнання та зустрічають людей, які з Кремінної, Сєвєродонецька та Лисичанська їдуть до своїх лікарів.

Колектив медзакладу до 18 квітня працювали у Кремінній. Їм вдалось евакуювати вкрай дорогі препарати для хіміотерапії. І тепер на базі Сарненської центральної районної лікарні, онкологічний диспансер продовжує проводити хіміотерапевтичне лікування та хірургічне втручання.

У цій установі можуть лікуватися хворі зі злоякісними та доброякісними новоутвореннями, передпухлинними та фоновими захворюваннями. Також у закладі надають консультативну амбулаторну допомогу.